Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 13 august 2009

«Tornada» romaneasca. Intensitatea furtunii a fost prognozata doar cu zece minute inainte

Furtuna de marti seara a fost prognozata in intervalul anuntat. De intensitatea acesteia, meteorologii au putut afla abia cu zece minute inainte de declansare, din momentul in care radarele au inceput sa inregistreze. Ploile, grindina si vantul puternic au afectat 15 judete, Capitala si 600 de hectare de teren agricol.

“Prognoza meteo de cod galben a fost corecta deoarece furtuna s-a produs
in intervalul atentionat. In intervalul atentionat, intensificarea furtunii se poate amplifica in functie de caracteristicile atmosferice, situatie in care prognoza este data in scurt timp. Privitor la furtuna de marti seara, radarele au inregistrat intensificari abia la ora 20.10. O asemenea intensitate nu se poate prognoza decat in momentul aparitiei ei. Meteorologia nu poate face mai mult decat atat. De aceea, de exemplu, nu pot fi prognozate tornadele, mai exact intensitatea lor, cu mult timp inainte”, ne-a declarat meteorologul Sandu Ion. Vicepremierul Dan Nica a declarat ca, în urma furtunii de marti, au fost afectate 15 judete si Capitala, 140 de gospodarii din 44 de localitati, precum si 600 de hectare de teren agricol au fost inundate, iar cinci drumuri nationale au fost afectate. In municipiul Bucuresti, au fost semnalati 245 de copaci cazuti, din care 60 de pe carosabil, 20 pe cablurile aeriene, 7 pe conducte de utilitati publice, 17 pe imobile si 41 pe autovehicule. În Capitala s-a intervenit cu 59 de autospeciale, 4 autoscari, 8 masini descarcerari, 6 motopompe, 20 de ofiteri si 429 de subofiteri. În judetul Vâlcea au fost afectate 4 localitati – Brezoi, Calimanesti, Vaideeni, Slatioara -, 21 de gospodarii si 50 de locuinte fiind inundate. De asemenea, în judetul Vâlcea, 400 de hectare de teren agricol au fost inundate, în timp ce în comuna Slatioara mai multi copaci au cazut pe liniile de tensiune, alimentarea cu apa potabila a localitatii fiind întrerupta. În municipiul Ploiesti s-a intervenit pentru evacuarea apei din canalizare, în 7 curti si locuinte, din zonele Ploiesti Nord, Ploiesti Sud, Ploiesti Est. De asemenea, în orasul Sinaia, s-a actionat pentru evacuarea apei dintr-o locuinta, iar în comuna Drajna s-a intervenit pentru securizarea drumului judetean 102L în urma prabusirii unui stâlp de telefonie. În judetul Neamt, au fost afectate 6 localitati – Piatra Neamt, Alexandru cel Bun, Tibucani, Gârcina, Vodesti, Dobreni, fiind înregistrate 64 de gospodarii si 5 locuinte inundate. Au fost afectate drumurile nationale DN12C, DN23, DN15C, fiind distruse 17 poduri si podete si fiind înregistrate trei autoturisme avariate.

Scoli si licee ramase fara acoperisuri
În judetul Buzau, ploile si furtuna au afectat 6 localitati – Buzau, Râmnicu Sarat, Vernesti, Sapuca, Galbinas, Merei Greabanu - , fiind avariate acoperisurile a doua locuinte si al unei biserici, dar si doua autoturisme care au fost strivite de mai multi copaci cazuti. În judetul Braila, în comunele Movila, Miresei si Gemenele au fost afectate de grindina 500 de case
care au acoperisurile si geamurile sparte, 200 de hectare de teren agricol fiind inundat. De asemenea, au fost afectate dispensarul comunal si doua scoli, care au geamurile sparte de grindina. În judetul Arges, au fost afectate cinci localitati printre care Câmpulung Muscel, Pitesti, Curtea de Arges, Merisani, Mihaiesti, fiind inundate 30 de gospodarii. În municipiul Giurgiu, acoperisul liceului “Viceamiral Ion Balanescu” a fost smuls de vânt si aruncat pe strada pe o suprafata de 500 de metri patrati, afectând 3 autoturisme si reteaua de energie electrica. În judetul Dolj, localitatile Calafat si Ianca au fost afectate de ploi, fiind inundate 8 gospodarii. În Teleorman, localitatile Videle si Turnu Magurele au fost afectate, iar în municipiul Videle, un copac a cazut peste o casa
, o gospodarie fiind inundata. În orasul Sibiu, doua gospodarii au fost inundate. În judetul Olt au fost inundate localitatile Potelu, Ianca, Bals si Corabia, fiind înregistrate 10 gospodarii afectate. Fortele de ordine au intervenit pentru ridicarea pomilor cazuti pe drumurile nationale DN54, DN54A între localitatile Corabia si Orlea si în localitatile Studina Visina si Corabia. Si municipiul Drobeta-Turnu Severin a fost afectat de furtuna de marti seara, fiind inundate doua gospodarii. În zona municipiului Slobozia si Urziceni din judetul Ialomita, pe soseaua nationala au cazut 21 de copaci pentru ridicarea carora au intervenit 7 autospeciale si peste 30 de angajati. Si în Gorj au fost afectate localitatile Rosia de Amaradia si Alimpesti, fiind avariate 29 de imobile, 9 adaposturi pentru animale, 20 de podete si 2 poduri.

Niciun comentariu: